7 feb. 2012

PE CINE MAI PACALESTE DOMNUL BASESCU?

       Guvernul Romaniei s-a schimbat inca de ieri dimineata, cand, presionat atat de miscarile din strada cat de de Presedintele Romaniei, a demisionat. Imediat s-a decis numirea unui PM in persoana unui fost ministru de justitie, apoi s-a propus pentru numire Razvan Ungureanu, actual sef al Serviciului de Informatii Externe. Acum incep discutii interminabile despre noii ministrii, se fac supozitii....in total, opinia publica este indreptata asupra noului Cabinet de la Bucuresti, in continua miscare dar cu aceleasi chipuri. Sau nu cunoastem pe dnii Gabriel Oprea, Catalin Predoiu, Cristian Diaconescu, Lazlo Borbely, Dragoi Bogdan etc. Sunt aceeasi.....
    Ideea este ca toata aceasta reorganizare nu face altceva decat sa devieze privirea de la instituita presedintelui Romaniei, de la cererea de demisie a acestuia atat in strada cat si pe toate mediile. 
      Declaratia argoganta a dnei Monica Macovei care spunea "Jurnalului National" ca cererile din strada nu se aud in Europa denota atitudinea de demirug a actualei clase politice conducatoare: voi strigati, noi continuam ce am inceput ca oricum nu va aude nimeni! Este si parerea dnei. Elena Udrea, un VIP atat in politica cat si in revistele de frumusete si moda, dar a carei opinie politica este indrumata insa de interesul personal care nu coincide nici macar cu punctul de vedere PDL.
    Este un ultim efort al Presedintelui care, in ultima perioada, cu toata strategia elaborata cu tact pentru pastrarea puterii, a inceput sa devina previzibil.
     Pe cine vreti sa pacaliti domnule Basescu Traian?

**sursa fotografiei este www.jurnalul.ro si coincide cu o parte infima din pierderile zilnice ale Romaniei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu