18 iul. 2012

TRAIAN BASESCU ESTE DEMIS!

      Primesc mesaje tot mai indarjite referitoare la faptul ca e important sa ma prezint la vot: ca daca nu votez e dezastru; ca basescu este salvarea tarii si ce suflet bun are; ca basescu este nenorocirea tarii etc. Trec aici concluziile pentru ca fiecare mesaj in parte este unul contundent cu limbaj care ar exprima mai degraba expozitia ICR de funduri goale din "opera" lui Horia-Roman Patapievici prezentata la Venetia sau Dumnezeu stie pe unde in Europa. Fac tot posibilul si mari eforturi sa ma mentin intr-o linie decenta de comentarii si de aceea transmit celor care ma urmaresc pè twiter sau facebook doua lucruri importante (care de fapt sunt logice):
   1. MA VOI PREZENTA LA VOT la referendumul din 29 iulie 2012 la sectia Ambasadei Romane din Madrid;
         2. VOI VOTA PENTRU DEMITEREA DLUI TRAIAN BASESCU ca multi altii pe care ii cunosc si o spun mai mult sau mai putin cu voce tare.
       Sincer, o vad ca o oportunitate, usurare si un pas inainte pentru Romania si nu ca pe un dezastru natural. Motivele sunt simple: incepand de la atacul impotriva populatiei romane in acesti aproape ultimi 8 ani, de manevre si strategii tipice presedintelui Romaniei pana la atacul personal, direct si fara echivoc al reprezentantilor politici.
        Eu nu cunosc starea sanatatii mintale ale sustinatorilor lui Traian Basescu, dar incep sa ma indoiesc de ea din cauza atacurilor vehemente impotriva celor care "indraznesc" votul in contra ramanerii la Cotroceni a imitatiei de politician pe care o reprezinta. Insa, categoria afaceristilor PDL o inteleg pentru ca o data cu demiterea pierd afacerile. Dar cei care castiga 800 ron lunar si sustin in continuare "maretia capitanului de vas" eu cred ca si-au pierdut mintile. Eu le doresc "sa traiasca bine" in continuare.
      Va asigur ca acelasi lucru l-as fi votat daca oricine altcineva, indiferent cum s-ar fi numit, s-ar fi comportat ca un "violator" al Romaniei si ar fi batjocorit de aceeasi maniera populatia ei.
            E logic, firesc si peste toate - e graba mare sa scapam de asta pentru ca acest om este periculos. Fiecare zi la Cotroceni inseamna afaceri de multi bani pentru oamenii domniei sale. Disperarea face ca atacurile vehemente impotriva oricui ar vota DA la demiterea lui Traian Basescu sa fie ritmice si zilnice. Daca in acesti ani ar fi pus acelasi efort zilnic in favoarea Romaniei, aceste randuri nu erau scrise si nici atata polemica n-ar fi existat.
         Voiam sa scriu si despre cazul in care nu ar fi demis presedintele in data de 29 iulie 2012. Dar este imposibil atat teoretic cat si practic. Pentru ca dovedit este CA CETATENII ROMANI SUNT RABDATORI, DAR NU SI PROSTI!

Un comentariu: