23 iul. 2012

SECRETARELE LIDERILOR POLITICI

PAMFLET! ACESTE LUCRURI POT COINCIDE CU REALITATEA. PERSOANELE CARE SE POT IDENTIFICA CU DESCRIEREA FACUTA POT SA-SI DEA DEMISIA SAU SA STUDIEZE CODUL BUNELOR MANIERE!
       Pentru cei care nu sunt inscrisi un partid politic ar trebui sa o faca dintr-un simplu motiv: conversatiile cu secretarele liderilor politici. Pe langa faptul ca omul intr-o viata ar trebui sa calatoreasca, sa intemeieze o familie si sa-si educe copii, conversatiile cu secretarele liderilor politici ar trebui introduse in lista intitulata "lucruri pe care ar trebui sa le fac in viata".
             In primul rand, o data angajate, secretarele devin instant o prelungire a sefilor politici si imaginatia lor o ia razna dintr-o data. Astfel, daca ai nenorocul sa fii intr-o lista a unei secretare  de lider politic iti pot auzi urechile vrute si nevrute. Dar concluzia ar fi, intr-un limbaj indirect al interlocutoarei: "tu stii cine sunt eu? trebuie facuta aia si aia, dar ieri!". Asta daca ai norocul sa scapi de vreun claificativ din care rezulta randamentul scazut pe care il ai.
        Apoi sunt conversatiile la biroul acestora unde, in cazul in care un militant politic se prezinta, trebuie sa fie imbracat "de firma" cu prezenta opulenta pentru a nu fi categorisit de "vai saracul/a". In cazul femeilor le recomand gentile folosite de Elena Udrea care probabil a lansat modelul "hot couture", pentru a intra in categoria persoanelor carora li se vorbeste cu "dv".
      Desi v-ati obisnuit ca sa scriu articole despre nenorocirile PDL condus de capitanul Titanicului nescufundat Traian Basescu, de aceasta data categoria se extinde la toti militantii si liderii politici.
       Din fericire, insa, nu vorbesc din experienta proprie. Dar am colegi care din ce in ce mai des imi explica si reproduc dialogurile fructuoase cu secretara X a liderului politic Y. Daca din intamplare, intr-o conversatie ma voi lovi de un caz similar am sa trimit persoana cu tocul cui - direct proportional cu inteligenta - la....lipit afise in Herastrau sau parcurile locale judetene sau municipale.
     Iar colegilor mei militanti si lideri politici le recomand sa evite colaborarea cu aceste "Elena Udrea a politicii" cum pe aici se foloseste ca o expresie inradacinata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu