13 feb. 2014

Raspuns domnului cu stilou in mana de cativa ani din partea unui INUTIL

    Am citit de curand un editorial al unei publicatii romanesti in Spania care pretinde a imprastia profesionalitate in paginile sale si care din pacate (asa cum sustine) nu are ce sa scrie din politica romaneasca in Diaspora.

 (a se vedea pag. 7)
Semnatarul editorialului considera ca ziarul pe care il conduce nu are nimic de remarcat in peisajul politic al Diasporei si ca PDL si PSD sunt pline de agramati care nu stiu carte, care au cultul personalitatii si ca emit clisee comuniste.

Va fac precizarea domnule ziarist profesionist  ca PSD Spania NICIODATA NU VA PLATI ARTICOLE PUBLICITARE, nici la ziarul dv., nici la altele. De altfel, avizati fiind, in ultimele luni de zile nici nu s-au trimis comunicate de presa din partea noastra catre ziarul pe care il conduceti. Astfel, va lasam sa publicati in liniste editorialele proprii, despre proxeneti, despre hoti prinsi cu impuscaturi, acte false la cules de ceapa si retetele cu legume.

Cat despre epoca PDL-ista pe care o invocati, vreti sa va reamintesc paginile ample pe care ziarul dv. le dedica colegilor din PDL Spania si domnului W. Brinza? Cautati in arhive. Sau in acea perioada nu erau “campineni”? Au devenit intre timp….

Daca ai mei colegi din PSD nu au pregatirea universitara pe care o considerati necesara unei activitati politice in Spania, va asigur eu ca sunt persoane demne de admirat pentru munca pe care o fac zilnic, pentru caracterul si felul de a fi, pentru puterea de a ridica ceva din nimic, de a lucra cu speranta ca se poate schimba ceva in viitor si ca aceasta comunitate poate avea si o imagine buna, careia dv. ii invocati lipsa in editorialul ziarului.

Spuneti ca facem politica in retele sociale. Suntem SI IN retelele sociale, nu pe retele sociale. Am fost prezenti la orice manifestatie care s-a organizat pentru drepturile imigrantilor romani si asta se vede clar in postarile noastre. Sunt multi “campineni” socialisti care stau la prezidiul sedintelor regionale PSOE cu discursuri si propuneri concrete. Stiti unde este sediul central al socialistilor spanioli? Ati mers vreodata sa vedeti sau sa intrebati ce imagine are si ce face PSD Spania? Ati intrebat Premierul Romaniei despre proiectele PSD Spania? De fapt, ce stiti despre PSD Spania?

Nu toti ne ridicam la nivelul dv. si asta este destul de clar pentru mine. Criteriul dumneavoastra in materie politica este destul de ridicat si noi nu indeplinim conditiile. Am inteles destul de bine asta, dar nu va asteptati sa va cerem consimtamantul de a exista. Dar cel putin noi, muritorii de rand, ne informam inainte de a vorbi. Mai facem cate o greseala – doua, pentru ca am lasat de multa vreme stiloul.

Cat despre dubla cetatenie de care pomeniti ca nu se stie nimic nicaieri, va precizez faptul ca nu sunteti informat de aceasta tema si nici macar nu ati avut dorinta de a o face. Iar daca nu aveti informatii, de ce nu intrebati in ce stadiu este proiectul politic? Asa scrieti in totala cunostinta de cauza.

Era sa uit ……Inclusiv editorialul dv. are greseli de corectura dle. ziarist profesionist.

Ma semnez prin omisiune
P.S. Medalia de carton de politician nu o am. Inca. Dar pot face rost de una de ziarist profesionist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu