29 apr. 2012

PE CINE DERANJEAZA SARBU?

Actul de identitate a mai mult de 4 milioane de romani alungati
Dragi colegi de dreapta(?) revoltati de prezenta mea in politica,

Am inceput sa scriu in acest blog nu de multa vreme si de fiecare data cand eu consider oportun imi exprim parerea mea fata de anumite evenimente si comportamente romanesti, in special politice. Am scris cu transparenta, fara sa ma ascund in spatele unor fraze interpretative. De ex.: am specificat clar ca sunt socialist si oricat as dori nu pot schimba felul meu de gandire de la o zi la alta, desi se practica mult schimbarea doctrinei prin trecerea in mai putin de 24 de ore de la o politica de dreapta (?????) la una de stanga sau liberala, chiar conservatoare. Ar fi absurd sa o fac acum; n-am facut-o in 2005 cand, dupa participarea mea in campania electorala PSD locale si apoi nationale au cautat tot felul de inventii ca sa trec la PD (ca pe vremea aia era denumirea de maniera asta). Si nu mi s-a recomandat: din contra - ca daca nu trec la PD "este foarte posibil sa nu mai pot lucra pe nici unde". Si n-am trecut si uite ca lucrez chiar mai bine ca inainte.
Este interesant insa, ca dupa atata vreme, inca mai exista interesul de denigrare si vorbe aiurea, aruncate unora si altora in sensul ca poate prinde "trantirea in mocirla". CE VA DERANJEAZA DOMNILOR ATITUDINEA MEA? Sunteti revoltati acum probabil ca conduc o entitate spaniola (nu romaneasca) si nu pot fi controlat de Garda Financiara, pe care ati facut-o instrument de represiune? Cu nu lucrez cu salariu intr-o firma romaneasca care ar putea fi obligata sa ma dea afara? Va deranjeza faptul ca in 24 de ore avem autorizatie de a ne manifesta impotriva ororilor facute de dumneavoastra in Romania, in contra romanilor? Va deranjeaza ca nu sunt amestecat in vreo afacere murdara pe care sa mi-o trantiti in fata ca sa ma faceti sa tac? Va deranjeaza ca nu negociez si nici nu particip la "minunile" pe care le faceti?
Va intrebati de ce nu mai aveti aceeasi primire in Madrid? Pai este simplu: cate din proiecte dv. au fost pentru romanii din Spania? Cate delegatii ati trimis in contra moratoriei spaniole de interzicere a cetatenilor romani sa munceasca de o maniera legala in Spania? Iar acum inclusiv dreptul de o sedere legala este in pericol.....
Va intereseaza cate voturi strangeti sau sa aveti adeziuni platind din bani pe care Dzeu stie de unde ii luati (desi e clar ca din bugetul statului) pe manifestari cu mici, bere si cantareti. 
Ati furat (termenul este exact si coincide cu definitia data de Codul Penal) muuuulte procente din banii parintilor nostrii pensionari si ii cheltuiti pe manifestari cu denumiri pompoase la Madrid la care va faceti invitatii intre domniile voastre pentru a nu avea opinie contrara printre participanti.
De ce fug toti din PDL? Motivele sunt multe. Insa eu inca ma pot privi dimineata in oglinda cu o constiinta impacata domnilor politruci. Puteti face la fel?
VA DERANJEZ? E MOMENTUL SA VA OBISNUITI CU ASTA DOMNILOR PDL-isti......
Iar daca ceva va deranjeaza de activitatea politica sau profesionala, fiti destul de educati si spuneti-mi in fata....

2 comentarii:

  1. Cand am ajuns pe aceste meleaguri credeam cu tarie ca aici voi putea si voi gasi oameni ce se vor manifesta liber, conform proprilor trairi politice , culturale sau religioase traind in acelasi timp uniti sub statutul de ROMAN IN SPANIA... ma asteptam sa vad ca lipsa de unitate din tara, aici nu si a gasit loc, insa cu tristete observ ca orice manifestare publica e tratata ca un complot impotriva altcuiva. Va sustin domnule Sarbu si imi doresc ca de fiecare data activitatea dumneavoastra sa aduca ceva pozitiv in viata celorlalti. De fapt asta e esenta vietii sa fim folositori celor de langa noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim6:57 p.m.

    Te admir si te respect pentru ca esti un om care nu isi schimba parerile, convingerile dupa cum bate vantul in Cotroceni. Te sustin pentru ca esti un om drept, cinstit si sunt fericita ca ma aflu printre prietenii tai.
    Drum deschis inainte, usor nu va fii cand sunt atatia care daca nu pot musca arunca cu noroi.

    RăspundețiȘtergere